Neoderma

Chinese kruidenpeeling geschikt voor alle huidtypen van Neoderma

Bio-Peeling
De unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. De Neoderma Chinese kruidenpeeling/ Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

Voor de behandeling van huidproblemen (o.a. acne, pigmentvlekken, littekens, couperose)

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) vermindert huidproblemen als:

  • Acne & vette huid
  • Overmatige pigmentatie & levervlekken
  • Littekens, grove poriën & striae
  • Rimpels & preventieve werking

Bio-Lifting

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen. Voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels

De behandeling is gebaseerd op de werking van Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en Echinacea Purpurea extract in combinatie met Maltodextrine Saccharide (verkregen uit zetmeel). Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte.