Fruitzuur (Glycolics) peeling

Fruitzuur (Glycolics) behandeling JK Huidcoach

Fruitzuur 10 minuten €15,00

De hannah Glycolics zijn afkomstig van suikerriet. Tijdens een fruitzuurbehandeling wordt gewerkt met een hoge concentratie. Voor thuisgebruik is er glycolic Gel 6%. Fruitzuren of Glycolics maken de verhoornde buitenste laag van de huid dunner. Hierdoor is de huid ontvankelijker voor werkstoffen en vitaminen en heeft u meer effect van uw hannah producten. Ook wordt de zuurgraad hersteld en de poriën verfijnd. Maar het doet meer. Het werkt dieper in de huid dan bijvoorbeeld microdermabrasie. Fruitzuur komt tot in de tweede huidlaag. Hier activeert het de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de collageenproductie. Ook zorgt fruitzuur voor een betere aansluiting van de eerste en tweede huidlaag (opperhuid en lederhuid) en werkt het verstevigend op de haarvaatjes. Het stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van hyaluronzuur wat de huid haar vochtbindend vermogen geeft.

Belangrijk: Doordat de hoornlaag dunner is geworden en deze zich daardoor minder goed kan beschermen is het dagelijks gebruik van een hoge UV-bescherming zoals Juvi Protect absoluut noodzakelijk. Dit om pigmentvorming te voorkomen. Bij zonnig weer dient u vaker Juvi Protect aan te brengen, tot tenminste twee maanden na de laatste behandeling. Ook een zonvakantie, of het gebruik van een zonnebank, is de eerste vier weken af te raden. Daarnaast dient u gedurende twee weken geen andere agressieve behandelingen van de huid te ondergaan zoals harsen of peelen. 

Fruitzuren zijn voor onze huidcellen hetzelfde als fitness voor onze spiercellen. Een getrainde cel leeft veel langer dan een verwaarloosde cel. Kort gezegd zorgen de glycolics voor een gladdere, fijnere, stevigere huid.